OnePlus One – vânzări până într-un milion în 2014

Publicat pe 14 ian. 2015 - 8:51 de Mîrzac Iulian

OnePlus One ReviewOnePlus One primul lor telefon și din punctul meu de vedere cel mai bun telefon Android din 2014 mai ales privind raportul calitate/preț (vedeți review-ul meu) a fost foarte aproape de a atinge 1 milion de bucăți vândute în 2014. Deja o nouă versiune updatată se pregătește, și o variantă Mini este pe drum.

Este o piață extraordinar de competitivă, unde și Samsung are probleme cu vânzările, iar pentru o companie atât de mică de care nu știa nimeni în 2013 și cu un buget de marketing aproape inexistent este o mare reușită să ajungi la acest număr de unități vândute. Anul viitor sigur vor fi pe creștere pentru că între timp prietenii celor care și-au cumpărat OnePlus One își vor dori și ei unul :). Cu siguranță ar fi vândut mai multe dacă și aveau posibilitatea să le producă mai repede, de aici și sistemul de invitații care limita vânzarea doar celor cu adevărat interesați de dispozitiv.

Compania nu avea atât de mari așteptări privind vânzările își propuseseră să vândă câteva sute de mii doar în China, dar pentru că era un sistem de operare bazat pe limba engleză, nelimitat privind accesarea serviciilor Google față de cum Xiaomi limitează accesul la mai toate serviciile Google, a primit o foarte mare atenție în mediul online care s-a extins la nivel internațional. Apoi atenția asupra telefonului a fost alimentată de cele mai bune review-uri cu putință pentru un nou venit pe piața de smartphone-uri, telefonul a ajuns să se ceară în toată lumea.

Directorul companiei promite un serviciu de relații clienți mult mai bun în 2015, iar noul telefon OnePlus Two ar putea fi pus la vânzare în 6 luni. Ar mai fi în dezvoltare și un nou smartphone care ar fi propus pentru un alt tip de utilizatori care preferă un design special în detrimentul specificațiilor.

Deci cred că în 2015 OnePlus este compania pe care trebuie să fiți cu ochii privind smartphone-urile, pentru că aduc un suflu nou industriei, dar cine știe ce ași au în mânecă și ceilalți producători consacrați.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: