Google pregătește o nouă tabletă de 7 inch

Publicat pe 6 sept. 2016 - 8:29 de Mîrzac Iulian

Nexus 7
O nouă tabletă de 7 inch este așteptată în curând pe piață de la Google (era și timpul) asta pe lângă două smartphone-uri noi care se preconizează că vor fi realizate împreună cu HTC.

Evan Blass (sau evleaks) a anunțat pe contul său de Twitter că înainte de sfârșitul anului tableta va fi lansată pe piață și aceasta va fi construită în parteneriat cu Huawei.

Se zvonește că va veni cu 4GB RAM, alte informații nu ne transmite Evan.

Nu există informația clară dacă va funcționa cu Android, ori va integra Chrome OS (folosit pe laptopul Pixel), însă noi mizăm pe Android, urmând ca alte produse dacă va fi cazul vor folosi acest sistem de operare mai avansat.

Ultima lor tabletă este lansată în 2013, a doua generație Nexus 7. Problema este că Nexus 7 s-ar putea să nu mai primească și update la Android 7.0 și ar fi cazul ca un nou produs să vină ca înlocuitor în această gamă care să suporte și Android 7.0 Nougat.

Am tot scris Nexus 7 prin articol însă zvonurile din piață mai indică și un nume nou pentru tabletele și smartphone-urile lor. Ultima lor tabletă de 10 inch cu tastatura atașabilă este numită Pixel C. În timp ce și smartphone-urile HTC urmează să poarte denumirea de Pixel și Pixel XL.

Așadar s-ar putea să urmeze câteva schimbări. Urmează să vedem ce se întâmplă perioada următoare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: