Google Translate primește un Update important!

Publicat pe 15 ian. 2015 - 9:01 de Mîrzac Iulian

Google Translate - LiveGoogle se zvonea că urmează să facă un upgrade la aplicațiile Translate din Play Store și App Store. De ieri update-ul a fost pus Live și puteți să testați ultima lui versiune care vine cu noi funcții utile celor care călătoresc în primul rând.

Primul lucru îmbunătățit este traducerea propriu-zisă care acum se face pe măsură ce vorbești în modul Conversation. Altfel spus cu ajutorul unui smartphone iOS sau Android vei putea din acest moment să vorbești cu orice persoană care vorbește una din limbile pe care aplicația Translate le poate înțelege. Vedeți videoclipul demonstrativ de mai jos. Nu trebuie decât să alegi două limbi (pentru cei doi interlocutori) și să apeși pe microfon. Aplicația își va da seama care dintre cele două limbi este vorbită.

Al doilea cel mai important upgrade îl reprezintă integrarea Word Lens, tehnologie cumpărată vara trecută. Dacă înainte trebuia să faci o fotografie și să marchezi textul de tradus, acum camera video va recunoaște textul și va traduce în timp real acel text afișat pe un semn sau în locul în care te afli. Această funcție mai avansată nu funcționează decât pentru Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Portugheză, Rusă și Spaniolă și nu necesită și acces la Internet.

Eu am descărcat un update dar nu pare să fie cel care integrează funcțiile nou anunțate, deci stați cu ochii pe Play Store și App Store dacă plecați în vacanță și credeți că vă trebuie aplicația.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Gabi 24/01/2015 at 15:47 - Reply

    Sunt de parere ca, in cativa, acest soft va fi asa de avansat incat nu va mai trebui sa cunosti 100 de limbi.

Postează un comentariu: