Lansare Televizoare LG gama 2015

Publicat pe 7 apr. 2015 - 22:38 de Mîrzac Iulian

LansareTelevizoare LG 2015 - 01Așa cum se întâmplă an de an LG lansează primăvara în România noua gamă de televizoare pentru anul în curs. Prezintă cele mai noi tehnologii și expun de obicei mai multe produse din fiecare serie (LED, IPS, OLED, ULTRA HD). LG a fost și este lider în mai multe piețe din lume la vânzările înregistrate pentru televizoare. Anul acesta noua gamă de televizoare pe lângă diferitele tipuri de panel-uri, vor avea sunet Harman / Kardon, care nu știu dacă ați ascultat vreodată muzică la difuzoarele lor însă sunt marcante, mai ales dacă ești obișnuit doar cu brandurile comerciale: Logitech, Creative, etc.

WebOS 2.0

Dacă anul trecut am rămas marcat de televizoarele IPS cu WebOS, anul acesta am experimentat un sistem de operare TV mult mai rapid cu timpi de bootare cu 60% mai rapid decât pe prima versiune. Interfața grafică nu s-a schimbat foarte mult, nici nu cred că mai are nevoie de o schimbare momentan, modul în care a fost creat cu cele mai importante aplicații în meniul de jos plus aplicațiile auxiliare în dreapta sunt extraordinar.

Magic Remote a primit un upgrade la aceste televizoare. Acum vei avea și tastele numerice în partea de sus a telecomenzii, iar precizia pointerului încă mi se pare unul dintre cele mai importante avantaje pe care le are, dacă îți tremură mâna softul amortizează această mișcare necontrolată chiar dacă este mai puternică, am încercat să exagerez.

Dacă televizoarele de până acum cu meniuri complexe abia dacă erau folosite pentru internet sau pentru a porni o aplicație conectată la internet, cu excepția YouTube care am impresia ca este singura cea mai des utilizată pe un smart tv conectat la internet de acum încolo cred că WebOS va schimba lumea televizoarelor smart. Interfața simpla și mult mai intuitivă sigur o să determine persoanele să descarce aplicații, să utilizeze live tv în paralel cu internet browserul.

LansareTelevizoare LG 2015 - 11

Televizor OLED cu ecran curbat

Dacă ați mai experimentat ecrane OLED mari până acum veți ști despre ce vorbesc însă dacă nu ați mai experimentat până acum, un ecran OLED nu se compară cu nimic din ce ați mai văzut până acum. Folosesc rezoluție FullHD și urmează anul acesta prin vară să intre și primul / primele modele 4K în România să vedeți atunci nebunie. Modelul OLED LG EC9300 va fi disponibil pe 55 inci. Dacă veți privi montajul făcut la eveniment veți vedea cât de subțiri sunt, au mai puțin de 1cm grosime, sunt curbate și poate cel mai important lucru după calitatea imaginii, sunt foarte rezistente, practic ne-au pus la eveniment sa le lovim pe fiecare în parte să vedem că nu au nicio problemă.

Un pixel de pe un panel OLED se auto-luminează, din acest motiv și un contrast extraordinar pentru că un pixel negru nu trebuie nici măcar luminat. Cred că știți, dacă nu aflați acum, un ecran OLED se vede perfect și din laterale. Nu pierde din lumină nici măcar puțin ca un panel IPS nu pierde nicio calitate a imaginii. Și nu în ultimul rând are un timp de răspuns de 0.001 ms, practic monitorul tău de gaming de 1ms va fi încet din momentul în care cumperi un TV OLED.

Alte două modele vor mai fi disponibile EC9800 (4K cu diagonală 77″) și EG9600 (4K cu diagonală 55″ și 65″)

LansareTelevizoare LG 2015 - 10

Televizoare Ultra HD

Aici avem categoria de televizoare cu panel IPS. Priviți cât de bine a captat imaginea afișată de televizor aparatul meu mirrorless. Primul model include tehnologia Color Prime – care aduce culori nemaiîntâlnite pe televizoare care folosesc acest tip de panel. UF9500 va fi disponibil la 55″ și 65″, va oferi cele mai avansate funcții de imagine, tehnologii, sunet Harman / Kardon se va putea conecta singur chiar la difuzoare wireless cu ajutorul funcției Wireless Sound Sync, astfel eliminând problema cablurilor inestetice, și ascunderea lor în perete sau eu mai știu unde.

Mai jos puteți vedea toate noile modele 4K lansate de LG.

UF9500 LG Color Prime Ultra HD 65/55 inci

UG8700 LED TV 4K Slim Curbat 65/55 inci

UF8500 Ultra HD 65/60/55/49 inci

UF7700 4K LED TV 40/43/49/55 inci

UF6900 4K LED TV 43/49 inci

UF6700 Ultra HD 65/60/55/49/43/40

Tendința este de a crește vânzările de televizoare 4K de 2 ori până în 2017. Este o creștere destul de alertă pentru a începe marii producători să se gândească cât mai mult la acest tip de produse.

Cum a fost la lansare

Imagini Eveniment

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: