OnePlus pregătește o variantă One Mini

Publicat pe 17 dec. 2014 - 8:45 de Mîrzac Iulian

One Plus One Mini

Au apărut două imagini pe Internet pe un blog din China cu un presupus OnePlus One „Mini”, varianta mai mică al lui OnePlus la care am făcut recent review. Au fost dezvăluite și o parte dintre specificații: ecran de 5 inch – care nu prea e mini, dar după cum spuneam 5″ este abordat din ce în ce mai des de producători, se observă în piață.

Conform screenshot-ului din AnTuTu va veni cu un chipset Snapdragon 615, și două camere foto de 8Megapixeli. Va veni preinstalat cu Android 4.4.4 KitKat.

Design-ul nu pare foarte mult schimbat, dar pentru că nu avem o sursă oficială pentru această informație este posibil ca telefonul să aibă între timp un alt design față de cel din imagini. Conform blog-ului din China, prețul la care va fi comercializat va fi de 245$, puțin cam apropiat de prima versiune OnePlus One dacă mă întrebați, dar să vedem după lansarea oficială cum va fi, eventual poate se vor putea cumpăra fără invitații.

Între timp ei lucrează la succesorul lui OnePlus One care ar trebui să fie tot de 5.5″ și cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 (cel mai rapid acum), și ecran de 1440p, în timp ce senzorul de imagine să crească la 16MP.

Va fi un alt an interesant pe piața de smartphone-uri! Vă place ce fac cei de la OnePlus ?

SursaOne Plus One mini b

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. parbrize 03/01/2015 at 14:22 - Reply

    destul de rapid si foarte ieftin, am vazut ctv modele la noi in tara

Postează un comentariu: