Boxă portabilă premium de la Bang & Olufsen

Publicat pe 5 mai 2018 - 11:45 de Mîrzac Iulian

Bang & Olufsen a anunțat introducerea pe piață al unui nou gadget drăguț care îți va face momentele de relaxare mai plăcute. Beoplay P6 este noua boxă portabilă din gama B&O PLAY și este proiectată de designerul Cecilie Manz care a primit premiul de designerul anului la Paris în cadrul Maison & Objet.

Aduce puțin a electrocasnic vechi din ’50 – ’60 sau a casetofon portabil cu căști Sony cu butoanele sus. Este compact și îl vei putea conecta bineînțeles la smartphone. Sunetul emis este 360 de grade însemnand că este transmis în toate direcțiile.

La ce vă trebuie o boxă portabilă poate vă gândiți. Eu nu folosesc una în mod curent deși am și o boxă mică X-mini. Sunt primii care au popularizat (cel puțin în România) conceptul de boxă portabilă cu sunet de calitate (nu aș putea să-i numesc premium deși atunci cred că așa îi consideram). Până nu ascultați la o boxă portabilă Bang & Olufsen, Harman Kardon sau Bose, nu aveți cum să vă dați seama cât de bine se pot auzi (veți avea nevoie și de material audio de foarte bună calitate pentru test). Au claritate, putere, emit frecvențe dintr-o gamă mult mai largă, pur și simplu te uimesc.

Beoplay P6 este rezistentă la contactul cu apa și praful, așadar poate fi utilizată în orice împrejurare.

„Vrem să îmbunătățim în mod constant tehnicile de producție ale dispozitivelor audio, lucru care se reflectă în design-ul boxelor din gama de produse B&O PLAY. Cu Beoplay P6, am redefinit arhetipul de lucru cu aluminiu și am împins limitele fizice ale materialului prin crearea carcasei tridimensionale și a modelului cu perforații reprezentative. Acest detaliu oferă un caracter distinctiv, sunetul fiind redat în mod egal în toate direcțiile. Forma boxei reflectă cele două situații principale în care boxa Beoplay P6 poate fi folosită: pentru redarea conținutului audio preferat în acel loc special din casa utilizatorilor, sau ca dispozitiv portabil, pentru deplasări ușoare oriunde”, a declarat Cecilie Manz.

Prin intermediu butonului OneTouch se pot accesa și asistenții virtuali Siri sau Google Assistant sau puteti lansa sau răspunde la apeluri. Gadgetul oferă 16 ore de sunet de cea mai bună calitate atât în interiorul locuinței cât și la exterior.

Preț și disponibilitate

Boxa portabilă Bluetooth va fi livrată cu un cablu de încărcare USB-C și va avea prețul recomandat de 399 euro, respectiv 1.799 lei. Ambele culori, negru și natural, vor fi disponibile în magazinul Bang & Olufsen din incinta hotelului JW Marriott sau în magazinele iStyle din țară.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: