Allview Alldro 3

Publicat pe 20 dec. 2011 - 19:02 de Mîrzac Iulian

Allview continua cu lansarile pe banda rulanta si lanseaza Alldro 3, o tableta de 10″ prezenta pe piata chiar de la sfarsitul saptamanii trecute. Are un ecran mai patratic in format 4:3, capacitiv multitouch si ruleaza sistemul de operare Android 2.3. Procesorul cu care vine este un Cortex A8 la 1Ghz si suporta Adobe Flash Player, iar conectarea la Internet se face prin intermediul WiFi.

“AllDro 3 a fost proiectata pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un dispozitiv performant, cu un ecran generos, in cadrul intalnirilor si prezentarilor si nu in ultimul rand pentru pasionatii de lectura care pot citi confortabil ore in sir cartile preferate. Sistemul Android cu multitudinea de aplicatii disponibile completeaza functionalitatile tabletei si transforma utilizarea acesteia intr-o experienta foarte placuta.” a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

Tableta are suport HDMI si deci veti putea vedea filmele HD/FullHD pe televizorul vostru plat, sau daca sunteti mai comozi prin DLNA. Tot prin DLNA veti putea accesa fisiere multimedia din laptop/PC cu ajutorul unor aplicatii speciale. Deci daca nu aveti spatiu pe tableta, va puteti folosi de aceasta functie sa nu mai transferati filmele, muzica si pozele din calculator, le veti accesa direct din tableta Alldro 3.

Spatiul de stocare porneste de la 4Gb si poate fi extins pana la 32 GB cu un card de memorie microSD, iar pe partea de software Alldro 3 asigura nevoia de aplicatii folositoare utilizatorilor prin trei aplicatii proprii: AplyStore, AllNews si Stunnel.

In AplyStore se pot descarca aplicatii gratuite, in Stunnel se pot gasi setari in portalul Selfcare, intrebari frecvente si detalii despre service, in timp ce aplicatia AllNews prezinta cele mai recente stiri din toate domeniile de interes.

Offtopic: Intre timp am butonat Allview Alldro Speed care mi-a creat o impresie foarte buna. Este foarte rapida si nu se blocheaza in comparatie cu alte tablete sub 1.000 lei. Acces la Android Market, ruleaza filmele FullHD chiar si nu dureaza mai mult de o secunda sa dai mai in fata filmul, are WiFi si DLNA. Aplicatiile din Android Market merg toate ce le-am testat printre care si doua jocuri de pe prima pagina Android Market sectiunea jocuri. Singurul minus ar fi ecranul de 7 inci, in rest ok, chiar si bateria a tinut 5 ore de jucat intens.

Allview Alldro 3 se gaseste incepand cu 1.149 Lei la evoMAG.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: