Prima imagine cu Nokia Lumia 900 ?

Publicat pe 19 dec. 2011 - 22:36 de Mîrzac Iulian

Pe masura ce ne apropiem de CES 2012 vor aparea din ce in ce mai multe prototipuri pe Internet la toate categoriile de gadgeturi. Astazi avem o asa zisa randare (imagine facuta pe calculator) a viitorului Nokia Lumia 900.  La prima vedere a telefonului pare a fi Nokia Lumia 800 insa daca va uitati mai atent veti vedea la baza cele trei butoane capacitive care Lumia 800 nu le are.

Exista zvonuri ca Nokia Lumia 900 va avea suport LTE (sau 4G – urmatoarea generatie de retele mobile). Nu se observa o camera foto pentru apeluri video dar asteptam specificatii oficiale.

Nokia Lumia 900 se zvoneste ca va avea un ecran de 4.3″ ClearBlack AMOLED, sistem de operare Windows Phone, conectivitate HSPA+, si procesor de 1.4 Ghz single-core. Camera foto principala se asteapta sa obtina fotografii de 8Megapixeli, iar capacitatea de stocare sa fie de 16GB sau 32GB.

Lansarea se asteapta in prima partea a anului 2012.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: