Allview intra cu o noua tableta pe piata – Alldro Speed

Publicat pe 14 dec. 2011 - 19:25 de Mîrzac Iulian

Allview lanseaza tableta AllDro Speed, care este disponibila chiar din acest moment in magazine. Alldro Speed foloseste Android 2.3.4 si are un ecrande 7″ capacitiv multitouch. Procesorul folosit de aceasta este tactat la 1.2 Ghz, iar pentru grafica foloseste un procesor cu patru nuclee Mali 400 MP.

Chiar daca este mai ieftina ca multe de pe piata, tableta are si o camera web frontala pentru apeluri video, are bineinteles un modul WiFi, iar memoria poate atinge si 32Gb cu ajutorul unui card de memorie microSD.

“AllDro Speed a fost creata pentru a depasi asteptarile utilizatorilor oferind o experienta multimedia superioara prin solutia tehnica implementata. Cea mai subtire tableta Allview este reprezentativa pentru cei care cauta o tableta rapida ca timp de raspuns la comenzi, atat in rularea aplicatiilor office si a jocurilor Android cat si in conectarea la internet.”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

Allview promite video streaming fluent in paginile web datorita versiunii updatate a lui Adobe Flash Player si in acelasi timp prin intermediul cablului HDMI va putea rula filme la rezolutii Quad Full HD pe dispozitive adecvate.

Modelul permite realizarea streaming-ului video fluent in interiorul paginilor web datorita suportului pentru Flash Player 11 iar prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile si cu o capacitate de redare adecvata, face posibila vizionarea filmelor pana la rezolutii Quad Full High Definition.

Grosimea ei este de 9.9mm si cantareste 329g, deci trebuie sa fie foarte portabila. Ce am mai aflat este ca suporta DLNA si deci veti putea vedea wireless filmele, si pozele pe televizorul vostru plat.

Se gaseste la pretul atractiv de 649 Lei.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: