Update-ul mult așteptat de români pentru Google Translate

Publicat pe 31 iul. 2015 - 8:28 de Mîrzac Iulian

Textul tradus

Dimineață am fost notificat de un update important. Concediile sau vizitele voastre în alte țări îți vor fi ușurate, cel puțin pe partea de comunicare. Tocmai ce am fost în Bulgaria câteva zile și chiar mă gândeam la Google Translate cât de util ar fi fost să traducă în timp real textul pe care-l văd în meniu în limba bulgărească și să fie tradus apoi în română sau engleză. Testul rapid făcut de mine nu a fost lipsit de probleme dar dacă insiști poți cel puțin să-ți faci o idee despre ce scrie acolo.

Update-ul aduce de la 7  la 27 numărul de limbi străine pe care le poate traduce. Au fost adăugate: Bulgară, Catalanp, Croată, Cehă, Olandeză, Daneză, Filipineză, Finlandeză, Ungurește, Indoneziană, Lituaniană, Norvegiană, Poloneză, Română, Slovacă, Suedeză, Turcă și Ucrainiană.

Cum te va ajuta exact aplicația ?

Vei putea îndrepta telefonul către un text din oricare limbă din lista de mai sus, iar textul va fi tradus automat în timp real, și din ce îmi dau seama și în mod offline pe ecranul telefonului (m-a pus să descarc un pachet cu limba română și am dezactivat accesul la WiFi sau date mobile înainte de test). Priviți imaginea de mai sus cu testul meu. Ideal este ca textul să apară bine spațiat și fontul să fie cât mai simplu și să nu uităm condițiile de lumină să fie bune.

Download: Google Play ori Apple Store

Când te afli în situația de mai jos într-o țară străină sunt sigur că îți va fi de mare ajutor.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: