Review Accesorii Vetter: Acumulator portabil și folie iPad Mini

Publicat pe 28 iul. 2015 - 8:52 de Mîrzac Iulian
NOTĂ
 • Design
 • Performanțe
 • Utilitate

Review Incarcator Vetter

Salutare tuturor, am revenit astăzi cu un nou review la două accesorii venite din partea brandului Vetter. Am luat contact cu ei acum mai puțin de o lună și propunerea era de a testa accesorii comercializate de ei în România pentru dispozitive mobile. Cele două accesorii testate de mine au fost: un acumulator portabil universal de 6.000 mAh și o folie protectoare pentru ecranul tabletei iPad Mini Retina.

Unboxing

Cutia acumulatorului include exact ce poți să aștepți din partea unui astfel de produs, mai puțin cablul lighning din pachetul acumulatorului care am rămas surprins că a fost inclus în pachet, însă binevenit dacă ai și dispozitive mobile Apple. Deci vei găsi și un microUSB, un săculeț pentru transportarea acumulatorului și accesoriilor.

Review Folie Vetter iPad Mini Retina 05

Pachetul foliei protectoare Vetter HD Clear conține defapt două folii pentru iPad Mini Retina, conține instrucțiunile și în limba română, dar și un material pentru curățarea ecranului care să-l utilizezi înainte de aplicarea foliei.

Review Incarcator Vetter 09

Design

Acumulatorul are un design plăcut cu forme rotunjite. Dacă îl ții în mână pare a fi un vechi telefon cu clapă (mai gros  și mai greu evident). Carcasa lui este dintr-un material lucios. Mie-mi plac materialele lucioase însă cu toții știm că odată tot se vor zgâria pentru ca praful și particulele de pe masă sunt mai mult sau mai puțin abrazive. Îmi place cum arată, lasă impresia de produs de calitate. Pentru a limita expunerea la particule abrazive Vetter a introdus și acel săculeț în cutie, dar și pentru a pune cablurile micro USB și lightning pentru transport.

Review Incarcator Vetter 06

Dispozitivul are un port USB unul microUSB, un buton cu multiple funcții și un LED mic. LED-ul nu i-am găsit neapărat utilitatea, poate s-au gândit că dacă ești pe munte și e beznă și se termină bateria la telefon să utilizezi LED-ul pentru a lumina portul microUSB. Pentru a porni încărcarea telefonului trebuie să apeși pe buton, iar pentru a opri încărcarea să apeși lung pe buton. Pentru LED se apasă de două ori pentru oprire / pornire.

Review Folie Vetter iPad Mini Retina 03

Folia protectoare este ușor de aplicat. Are o suprafață cu text pe o parte (îți dai seama care este suprafața de aplicat așa), iar pe cea pe care se lipește folia care protejează suprafața înainte de aplicare este împărțită în două.

Review Incarcator Vetter 08

Performanțe

Acumulatorul și-a făcut neașteptat de bine treaba. Spun asta nu pentru că nu mă așteptam ca Vetter să aibă produse slabe calitativ – am observat că sunt mulți clienți mulțumiți pe Internet – ci pentru că am mai avut acumulatoare portabile pe mână care nu reușeau să încarce telefonul de câte ori promitea producătorul.

Review Incarcator Vetter 07

Un lucru de știut despre acumulatoarele portabile atunci când vorbim despre performanța lor este că în teorie acestea ar trebui să încarce telefonul de atâtea ori cât reprezintă capacitatea acumulatorului din telefon însumată cât să dea capacitatea acumulatorului portabil. Adică dacă telefonul în cazul meu are 2440 mAh atunci telefonul s-ar putea încărca cu acest accesoriu de aproape 2.5 ori.

De ce spun că doar în teorie ar putea încărca de 2.5 ori? Pentru că telefoanele ca LG G2 Mini al meu, dacă îl folosești cu 4G și GPS pornit care sunt consumatori foarte mari (termină bateria telefonului în 3-4 ore maximum), pe măsură ce folosești telefonul se și încarcă deci dacă dorești să încarci de 2.5 ori telefonul va trebui închis atunci când îl încarci.

L-am utilizat în concediu și s-a descurcat de minune, cam de 2.5 ori cât am estimat s-a și încărcat telefonul. Am mai avut câteva acumulatoare și încărcarea se făcea mai greu, încărcarea acestuia nu cred că durează mai mult de 2h.

Despre folia protectoare Vetter HD Clear nu am foarte multe să vă spun. Am așezat-o ușor pe ecran fără să facă bule de aer de la prima aplicare, trebuie doar puțină grijă și îndemânare nu trebuie sa mergi la magazin GSM. Nu schimbă mult proprietățile ecranului de pe iPad Mini Retina. Mai exact: nu se schimbă aderența foarte mult, opacitatea deloc (scrie 99% pe cutie), sau sensibilitatea ecranului.

Concluzie Acumulator portabil

Vetter iCharge Pro de 6.000 mAh este un accesoriu de încredere pentru drumurile lungi cu mașina, în vacanță pe munte ori alte locuri unde crezi că este posibil să nu ai acces la curentul electric. Eu l-am folosit în concediul de 4 zile în Bulgaria, în mașină pentru a realimenta telefonul care-l foloseam pe post de GPS. Dacă prin încărcătorul mașinii se păstra nivelul de încărcare al telefonului în momentul conectării, cu acumulatorul se încărca aproape la fel de rapid ca și prin

Nu-mi place

 • nu am găsit

Îmi place

 • folosește acumulatori de calitate bună de la Samsung
 • îți arată nivelul de energie rămas prin 4 leduri
 • încărcarea rapidă
 • preț bun
 • este destul de mic cât să nu fie deranjant la transport / manipulare
 • design plăcut
 • că include în pachet și un cablu Lightning nu doar micro USB

Concluzii folie protectoare Vetter HD Clear

Folia HD Clear pentru iPad Mini Retina este un produs bun. Nu are un preț mare și primești două folii de calitate bună care îți protejează ecranul tabletei. După cum ați văzut din propria mea experiență chiar dacă tableta rezistă la șocuri și alte mici accidente, ecranul încă are probleme în a-și păstra integritatea dacă este așezat cu ecranul în jos pe masă.

Nu scade opacitatea, scrie 99% pe produs deci nu se simte, iar sensibilitatea ecranului este foarte puțin afectată. Vetter este pentru mine acum brandul care îmi va furniza folii protectoare, acumulatori, încărcătoare de acum încolo pentru simplul fapt că produsele testate au fost de calitate.

Vezi ultima ofertă pentru Vetter iCharge Pro și folia Vetter HD Clear!

Imagini Vetter iCharge Pro

Imagini Vetter HD Clear

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: