Update important Google Now!

Publicat pe 2 feb. 2015 - 8:38 de Mîrzac Iulian

Google NowGoogle se luptă să aducă modificări noi săptămânal care ajută utilizatorii în viața de zi cu zi. Astăzi este rândul Google Now, aplicația care îți oferă cele mai importante știri, și cea prin care poți lansa comenzi vocale telefonului. Începând de astăzi telefonul va putea afișa informații noi din 30 de aplicații diferite.

Printre aplicațiile cu care Google a făcut un parteneriat se află: eBay, Instacart, Trip Advisor, Duolingo, AirBnB, Shazam, și altele. Nu se vor limita doar la cele 30 de aplicații noi, vor mai veni și altele. Lista completă o puteți vedea aici.

După cum știți Google Now îți afișează informații, știri sau update-uri, atunci când este nevoie, și doar în funcție de istoricul tău de căutări pe Google Search. În acest fel, vei primi doar ce te interesează din aplicațiile pe care le folosești pe smartphone-ul tău.

Google Now face parte din sistemul de operare de la Android 4.4 KitKat încoace. Nu pot să spun că sunt entuziasmat de update, însă probabil este primul pas spre a oferi în viitor comenzi vocale în aplicațiile dezvoltate de programatorii din toată lumea nu doar cele de la Google. Momentan să ne mulțumim cu informații despre vreme, bursă, localuri din zonă și știri.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: