Un nou hub în București!

Publicat pe 2 feb. 2015 - 8:53 de Mîrzac Iulian

WeLoveDigitalDin 1 Aprilie veți avea disponibil un nou hub în București. Și nu orice fel de hub, un spațiu frumos (imaginile nu sunt cele reale pentru că nu este finalizat, se dorește ceva mai bun) pe stilul Google cum scrie Orlando pe blog. Este un proiect dezvoltat de:

  • Orlando Nicoară – Antreprenor, 3 ani de experiență într-un dot com, 5 ani Netbridge, 8 ani în grupul Mediapro / Mediafax. 16 ani de experiență în online.
  • Liviu Dumitrașcu – Antreprenor, fondator eJobs, exit către Tiger Global, exit catre Ringier, exit către 3TS (pentru InternetCorp). 16 ani de experiență în online.

„Este un loc unde te consulți cu alți antreprenori care mănâncă online pe pâine.”

Pentru comunicare se va folosi Slack în comunitatea care se va forma în hub. Se va putea închiria minimum 1 lună biroul iar acesta va veni la pachet cu acces Internet,  cafea și fructe, sfaturi de la persoane cu experiență în online, posibilitatea de a investi sau de a găsi parteneri de afaceri. Și Orlando și Liviu vor avea biroul în hub, iar chiria va fi de 200 – 250 Euro / luna.

Veți putea cere să aveți sediul social în hub.

Locație WeLoveDigital

București, Piața Romană, lângă Pizza Hut. În buricul târgului.

Aplică aici.

Btw mai sunt 68 de locuri în acest moment!

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Andreea 03/06/2015 at 14:58 - Reply

    Mediul online trebuia sa fie demult dezvoltat in romania dar e vorba si de perceptia oamenilor vis a vis de ea. Minutata treaba faceti aici pe itnewz.

  2. Gabriel Bianu 02/02/2015 at 21:14 - Reply

    Este inbucurator. faptul ca mediul online incepe sa fie perceput ca si normalitate in Romania.

Postează un comentariu: