Google Earth Pro este gratuit acum!

Publicat pe 2 feb. 2015 - 8:27 de Mîrzac Iulian

Google Earth ProGoogle a făcut versiunea Pro a Google Earth gratuită. Dacă de majoritatea utilizatorilor este utilizat în joacă pentru a se uita pe Glob în diferite locuri varianta Pro era utilizată de către firme pentru măsurători, cadastru, găsirea unui loc pentru sediul viitor în oraș, topografie, etc.

Începând cu această lună Google Earth Pro va fi gratuit pentru a fi utilizat de oricine. Pentru a putea fi utilizat trebuie să obții un cod de aici. După ce primești email cu acel cod se va introduce în Google Earth Pro.

Google Earth Pro îți permite să faci măsurători în diferite unități de măsură mile, picioare, kilometri, acri, ș.a. Poți măsura înălțimea clădirilor, și a suprafețelor, ce mai este unealta perfectă pentru tot felul de analize a terenului. Se pot înregistra la rezoluție HD pe această versiune și prezentările video pe care le faci și salva sub forma unui fișier video.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: