Uber intră și în Windows Phone Store

Publicat pe 24 iul. 2014 - 8:25 de Mîrzac Iulian

Uber Windows PhoneSistemul de operare Windows Phone a început de aproape un an să atragă din ce în ce mai mulți dezvoltatori datorită numărului în creștere de utilizatori a smartphoneurilor cu acest sistem de operare.

Uber, aplicația cu care poți chema un taxi privat instantaneu, a fost până de curând disponibilă doar pe iOS și Android. Prezintă un succes imens în vest unde persoane de toate felurile care vor să transporte alte persoane își creează cont în aplicație și așteaptă cereri în funcție de locație. Deci nu este tot una cu aplicațiile de taxi autohtone pentru că la Uber șoferii sunt persoane obișnuite, iar pe aplicațiile gen Star Taxi ș.a. sunt companii de taximetrie.

Aplicația nu cred că poate fi folosită în România încă fiind posibilă utilizarea doar în 150 de orașe din lume (America și o parte din țările din vestul Europei), dar cu cât prezentăm mai multe interes pentru ei cu atât vor fi mai interesați să o facă și în România disponibilă.

I-a luat 4 ani să ajungă și pe Windows Phone însă acum câțiva ani sistemul de operare nu era atât de dezvoltat precum este acum.

Uber | Windows Phone Store

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: