Netflix intră pe șase piețe europene în Septembrie

Publicat pe 23 iul. 2014 - 8:58 de Mîrzac Iulian

Netflix

Este cunoscut că Netflix este interesată să atace și piața Europeană de servicii de video streaming plătit însă până acum nu au dat declarații oficiale pentru când se va întâmpla asta. Într-o scrisoare trimisă acționarilor ajunsă pe mâinile presei au fost confirmate mai multe informații printre care și faptul că vor intra din luna Septembrie în șase țări din Uniunea Europeană.

„În afară Statelor Unite am continuat să creștem, și am ajuns în Q2 să atingem un număr de 13.8 milioane de membri la nivel internațional, în creștere cu 78% față de anul trecut”, au scris în document. „În luna septembrie vom lansa Netflix în Germania, Franța, Austria, Elveția, Belgia și Luxemburg. Această lansare în niște țări cu 60 de milioane de utilizatori cu acces la Internet în bandă largă cu siguranță ne va ajuta să creștem și să atingem peste 180 de milioane de utilizatori la nivel global.”

Cu toate că o dată precisă nu a fost comunicată fiind specificată doar luna septembrie, și nici prețurile la abonamente, vestea trebuie să fie bună. Pentru România personal eu nu am speranțe pentru că multe din serviciile de video streaming sau audio streaming nu ajung la noi din cauza drepturilor de autor sau a diferitelor legi introduse în SUA.

Netflix a fost primul serviciu de video streaming care a oferit la calitate 4k un serial televizat.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: