Uber vă invită să testați sistemul de ride-sharing

Publicat pe 8 mai 2015 - 8:55 de Mîrzac Iulian

Uber Vouchere

Se apropie Mobifest, așa că Uber s-a gândit să vină cu o surpriză pentru voi. Ieri a ajuns la noi un mic cadou, ochelarii negri de mai sus alături de câteva coduri pe care voi să le utilizați până la sfârșitul anului. Voucherele sunt în valoare de 40 lei și sunt disponibile utilizatorilor noi, care nu au mai folosit Uber până acum. Așadar cine dorește să folosească unul dintre cele 5 vouchere disponibile fie să ajungă la eveniment, fie să se plimbe în oraș să lase un comentariu mai jos cu un email valid.

Pentru cei care nu ați mai mers cu Uber: funcționează asemănător cu aplicațiile de taxi, doar ca aplicația Uber îți și estimează costul înainte de a chema o mașina în funcție de punctul de plecare și destinație. Costul este aproape identic cu cel al taxiurilor din București (1.45 lei /Km).  Evident doar dacă ești din București poți utiliza codurile pentru că momentan Uber este disponibil doar aici.

Cum poți folosi codul?

 1. Descărcați Uber de pe Google Play, iOS sau Windows Phone.
 2. Creează cont în aplicație și înregistrează un card bancar. (voucherele sunt disponibile doar noilor utilizatori)
 3. Ultimul pas: înainte să chemați o mașină Uber trebuie să introduceți codul pe care l-ați primit de la noi.

Să nu trecem cu vederea subiectul de ieri:

Dacă ieri deputaţii au adoptat, un proiect de lege privind transportul în regim de taxi, prin care este interzis transportul public de persoane contra cost cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta autorizaţie taxi valabilă astăzi aflăm că UberX (serviciul low-cost de ride-sharing) va funcționa în continuare până se va introduce o lege specială pentru ride-sharing.

„Uber poartă un dialog deschis cu legislatorii din România pentru a pune baza unui cadru legislativ care să cuprindă opţiuni inovative de transport pentru secolul 21 (…) Serviciul nostru uberX continuă să opereze şi ne propunem în continuare să promovăm beneficiile pe care ridesharing-ul le poate aduce economiei şi mediului înconjurător, pentru România şi cetăţenii săi”, a declarat reprezentantul Uber pentru gândul.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

8 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Roman 09/05/2015 at 23:44 - Reply

  Ehh. as incerca si eu )

  • Roman 09/05/2015 at 23:46 -

   dar nu sunt in bucuresti

  • Mîrzac Iulian 10/05/2015 at 11:17 -

   Dar vei ajunge in Bucuresti ? :p

 2. Calin 09/05/2015 at 15:27 - Reply

  Vreau sa incerc si eu. Multumesc. :)

  • Mîrzac Iulian 09/05/2015 at 17:09 -

   Salut Calin ma bucur sa te vad si pe blog. Am trimis voucherul pe email. ;)

 3. Mîrzac Iulian 09/05/2015 at 11:03 - Reply

  Victor, Victoria, voucherele voastre au fost trimise ;)
  Have fun!

 4. victoria 08/05/2015 at 19:47 - Reply

  Vreau si eu sa merg maine la Comic Con cu Uber :)

 5. Victor 08/05/2015 at 17:30 - Reply

  Hai sa il incerc si eu :)

Postează un comentariu: