Mobifest 2015 – mobile marketing pe pâine!

Publicat pe 4 mai 2015 - 8:46 de Mîrzac Iulian

Mobifest 2015Dacă lucrezi în digital marketing atunci trebuie să știi că Mobifest 2015 va fi una din cele mai importante conferințe ale anului din domeniu pe care nu trebuie să le ratezi. După cum ați aflat recent, după mai multe avertismente, Google a început să afișeze mai sus în căutările din Google Search site-urile care sunt optimizate cum trebuie pentru telefoanele mobile. Desigur la eveniment se va discuta despre multe alte subiecte, dar sunt sigur că va fi un subiect interesant.

Sunt 8 milioane de români cu conturi de Facebook, o cifră frumoasă dacă mă întrebați pe mine în timp ce 12.8 milioane dintre români folosesc Internetul mobil. Trendul global este de migrare a traficului de pe desktop/laptop pe mobil, de acum intrăm în pâine cum s-ar zice. Subestimat și foarte puțin folosit, marketingul în mediul mobil oferă beneficii clare brandurilor care vor sa atingă atât mase mari de consumatori, cat și grupuri mici de clienți.

 Când și unde se va desfășura Mobifest 2015?

Pe 13 mai, la Crowne Plaza Hotel se vor susține o serie de conferințe în care veți primi o serie de soluții concrete de creștere a vânzărilor cât și idei noi practicate deja de specialiști străini unde piața de mobile marketing este mai dezvoltată, dar și de persoane cu experiență din piața locală.

Ce se va întâmpla la Mobifest 2015?

Evenimentul include într-o singură zi o conferință, un training specializat în mobile marketing și Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii și aplicații mobile de pe piața locala.

Participanții vor afla în cadrul Mobifest cum pot crea conținut mobil eficient, element esențial în crearea și gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising și cele mai bune practici de mobile marketing, dar și care sunt cele mai utilizate tehnici pentru a creste vânzările prin intermediul platformelor mobile.

Evenimentul se adresează directorilor de marketing, brand manager-ilor din companii, specialiștilor din agențiile digitale și de advertising, antreprenorilor si in general practicienilor din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom etc.

Programul complet

Studiu exclusiv

Evenimentul prezintă în premiera studiul “Mobile România 2015”, realizat de Unlock research special pentru oamenii de marketing, care va oferi date importante despre cum romanii folosesc telefonul mobil, mijloacele de comunicare, rețelele sociale și instrumentele de plata specifice.

Mobile Awards România

La finalul evenimentului se vor prezenta cele mai bune aplicații mobile lansate în ultimul timp în România. Categoriile sunt: Cea mai bună campanie de Mobile Marketing, Cea mai bună aplicație mobila de brand / produs, Cea mai bună campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes), Utilities (ghiduri, instrumente), Payment (plăți utilități, telecom, plăți taxi etc.), Entertainment, Special Projects, Premiu special – Aplicații Auto.

Printre vorbitorii evenimentului se numără și: Maia Novolan, Managing Director, Syscom Digital; Bogdan Apostol, General Manager, Voxline; Andrei Vig, Co-Founder, TinTag; Rob Khazzam, International Launcher, Uber, Radu Acsinia, Social Media Specialist, Samsung.

***

Evenimentul este organizat de Evensys împreună cu Telekom, Unicredit-Tiriac Bank, Vodafone, Syscom Digital si Voxline.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: