Top aplicații Android lansate în Aprilie 2015

Publicat pe 10 mai 2015 - 8:25 de Mîrzac Iulian

edjingPro

Edjing Pro

Edjing Pro este o aplicație de mixare pentru DJ. Poate fi utilizată și la nivel profesionist, nu știu dacă chiar în concerte, cu toate că reclama arată un dj în concert, însă o să poți mixa pe drum muzică. Te antrenezi pentru seara cea mare. Este o aplicație care am observat că a fost și în AppStore pe prima pagină, se pare că primește foarte multă atenție din partea magazinelor de aplicații dar și a utilizatorilor creativi. Fiind versiune plătită are toate opțiunile disponibile, efecte, tranziții, etc.

După cum știți din alte topuri de aplicații am mai încercat câteva aplicații de creație muzicală și pot să spun că poți face treabă bună cu ele, beat-uri, loop-uri, efecte, totul se învață ușor și poți spune că faci muzică. Noul update adaugă control pentru pitch, intercalarea a două melodii. Costă 7.99$ sau 14.99$ după ce expiră oferta, deci grăbiți-vă dacă sunteți interesați de acest gen de aplicații.

Edjing Pro

Facebook Hello

Facebook Hello

Facebook nu stă o secundă pe loc (fie vorba între noi, nu-mi place update-ul la Facebook iOS – are un design care nu mi se pare funcțional pentru formatul tabletei). Acum vine cu această aplicație Hello, care este un launcher pentru Android. Îți va înlocui homescreen-ul cu funcționalitățile Facebook Messenger, iar ca dialer vei avea unul special Facebook. Vei avea un telefon cu ecran albastru care va include multe dintre funcțiile Facebook integrate în interfață.

Nu-mi place dar este văd instalată deja de până în 100.000 de utilizatori, personal nu cred că va atinge un număr mare de instalări de ordinul milioanelor pentru că utilizatorii sunt încă reticenți la confidențialitatea datelor preluate de Facebook, dar și pentru că își doresc o interfață grafică cu iconuri și widgeturi specifice Android. Este construită pentru a acapara și mai mult din piața de comunicare mobile prin rețelele de telefonie mobilă. Practic dacă rămâi fără rețea dar ai WiFi iar persoana pe care o apelezi pe număr de telefon are cont de Facebook vei fi întrebat dacă vrei să apelezi prin Internet.

P.S. raportul Facebook pe Q1 2015 pare iarăși promițător.

Facebook Hello

Lightroom 6 Android

 

Adobe Lightroom 6

Versiunea nouă adaugă funcții noi și o interfață grafică pentru utilizatorii de tablete Android. Era și cazul, să poți face editare foto mai bună pe tabletă. Ce mă surprinde cel mai mult este posibilitatea de a edita fișiere RAW – DNG, mă gândesc că dacă ai și un card care trimite pozele wireless către tabletă din DSLR, ai unealta perfectă pentru a observa fotografiile direct pe un ecran mare.

Lightroom 6

Moovit

Moovit

Cred că mai bine o puneam pe primul loc. Este poate cea mai utilă din această serie de aplicații Android. Dacă Google Maps îți spune cum să ajungi cu mijlocul de transport în comun, Moovit îți dă chiar statistici foarte bune pentru când va veni următorul autobuz.

Cu cât veți raporta mai mulți când vine și când plecă autobuzul (tramvaizul sau trolebuzul) dintr-o anumită locație cu atât veți putea crea o statistică mai bună pentru oraș. Este ca la Waze, bazat pe raportarea utilizatorilor. Pentru a ajunge dintr-un punct în altul vei primi indicații foarte exacte despre cum să ajungi dintr-un punct în altul. Poți downloada datele offline pentru călătoriile în altă țară pentru a nu consuma date.

Moovit

Meerkat

Meerkat

Aplicația de live-streaming instant nu se lasă bătută de Periscope (de la Twitter) după ce a fost forțată să migreze către Facebook. Au lansat acum și pe Android și puteți transmite live evenimente importante direct de pe telefon la o apăsare de buton. Streaming-ul poate fi văzut fără a fi necesare pluginuri. Bun pentru împărtășit oamenilor evenimente importante live.

Meerkat

Swoosh

Swoosh

Îți permite să controlezi slide-urile dintr-o prezentare doar printr-o trecere a mâinii deasupra ecranului telefonului. Funcționează cu Mac, Windows și Linux cu Prezi, PowePoint, etc. Nu mi se pare o idee extraordinară, și nici nouă, dar este în top aplicații lansate în Aprilie. Mi s-ar părea ciudat ca într-o prezentare să dai din mână. Mai nasol ar fi să nu primească comanda din prima.

Swoosh

SnapSeed

SnapSeed

Aplicația de editare foto de la Google primește un nou update, aduce noi funcții de editare, noi unelte și acum include mai multe opțiuni specifice Photoshop cum ar fi: Perspective Transform, Tonal Contrast și Spot Healing.

SnapSeed

 

Vrei mai multe aplicații Android?

Urmărește tag-ul top aplicatii Android și înscrie-te la Newsletter în partea dreaptă.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. andrei 01/07/2015 at 13:25 - Reply

    Cei de la Flashscore au lansat aplicatia Flashscore Rezultate – atat pentru iOS cat si pentru Android. E pe primul loc la categoria Sport. Linkuri pentru descarcare gasiti pe site.

    • Mîrzac Iulian 17/07/2015 at 10:50 -

      Interesanta aplicația, știam doar site-ul. Mulțumim.

Postează un comentariu: