Trasee pentru biciclete pe Google Maps Android

Publicat pe 30 aug. 2012 - 22:35 de Mîrzac Iulian

Un alt update Google Maps pentru Android ne-a „izbit” telefoanele mobile astazi. Stati linistiti update-ul nu anunta ceva important, cel putin nu pentru regiunea noastra. Este vorba de un nou layer disponibil in aplicatie. Dupa update vor fi disponibile in 12 tari trasee pentru biciclete, printre care nu se afla si Romania, pentru ca este si un serviciu destul de tanar disponibil in Google Maps.

Pana acum SUA si Canada aveau disponibile traseele pentru biciclete, de astazi tarile: Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elvetia, si Regatul Unit vor avea disponibile ghidare turn-by-turn cu voce. Deci chiar daca nu e la noi disponibil, unii dintre voi or sa ajunga si prin Londra, Copenhaga, asa ca puteti incerca voi serviciul si sa ne spuneti si noua cum functioneaza.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: