Skydrive are aplicatie oficiala pe Android !

Publicat pe 30 aug. 2012 - 21:10 de Mîrzac Iulian

 

Stim ca ati asteptat-o foarte mult. Multi nu aveti Windows Phone asa ca a venit si momentul vostru (al celor cu Android) de acum puteti sa va folositi de contul vostru Skydrive.com sa urcati fotografiile, videoclipurile, defapt cam orice fisier din telefonul mobil pe serverele Microsoft. Avand in vedere ca multi utilizatori au inceput sa utilizeze mai serios serviciile de stocare online (cloud) toate marile companii au venit cu ofertele proprii de stocare  cu preturi care mai de care mai atractive.

Pana acum unul din cele mai ieftine servicii este Skydrive serviciul proprietar Microsoft. Pentru pornire primesti 7GB de stocare gratuit (inainte era 25GB), dupa care daca vrei mai mult spatiu de stocare poti plati o suma de 190RON/100GB.

Windows Phone a avut o aplicatie Skydrive preinstalata astfel tot timpul puteai sa uploadezi fisiere din telefon in contul personal, puteai citi documente Office, etc. Aplicatia functioneaza pe orice versiune a sistemului de operare Android de la 2.3 in sus cum in ultima perioada se fac aplicatiile de altfel asa ca majoritatea veti putea rula fara probleme Skydrive pe Android. Este si foarte mica ocupa doar 3MB deci nu disperati daca nu mai aveti spatiu in memoria interna, gasiti voi o aplicatie de sters.

Caracteristici SkyDrive pentru Android:

  • Accesati oricand fisierele de pe SkyDrive, inclusiv fisiere partajate de amici/colegi cu dvs
  • Poti vedea rapid fisiere modificate recent
  • Selecteaza mai multe videoclipuri sau imagini si trimitele pe Skydrive
  • Dupa upload poti trimite prin orice modalitate doresti (email, Facebook, Twitter, sms, etc.) un link cu fisierele uploadate
  • Fisierele din SkyDrive pot fi deschise si cu alte aplicatii din Android la nevoie
  • Managementul fisierelor/folderelor foarte simpla din aplicatie direct

Download Skydrive pentru Android

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: