Skyfire 4.0 pentru Android

Publicat pe 14 mart. 2011 - 15:35 de Tita Mihai

Skyfire se pregateste sa lanseze un nou update pentru browserul sau mobil pentru Android, dar nu a oferit informatii despre caracteristicile noii versiuni. Se pare ca viitoarea versiune va fi una cu bani spre deosebire de versiunea actuala care este gratuita. Dar pentru a descarca noua versiune updatata vor fi taxati doar utilizatori noi, cei care folosesc deja versiunea 3.2 a browserului vor avea parte gratuit de noua versiune 4.0 a browserului.

Asa ca daca vreti sa beneficiati gratuit de noua versiune, descarcati  versiunea curenta 3.2 si asteptati pana va iesi pe piata versiunea 4.0 la care veti fi updatati automat gratuit, pentru ca dupa cum am spus mai sus noua versiune 4.0 va fi contra cost, 2.99 $.

Skyfire se lauda ca ofera suporta pentru Adobe Flash pe platforme care de altfel nu l-ar suporta, si aici ma refer la versiunea 2.1 a sistemului de operare Google Android si la versiuni mai vechi ale acestuia. Skyfire ofera deasemenea si acces la retelele de socializare precum Facebook prin intermediul aplicatiilor dedicate integrate in browser.skyfire 1

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. brunetu 15/03/2011 at 23:22 - Reply

    ai andoit titlul :))

    • Mirzac Iulian 16/03/2011 at 09:54 -

      ah :) nu stiam la ce te lefeli. :D

Postează un comentariu: