Concurs: Tu cum iti protejezi copilul de mediul online ?

Publicat pe 15 mart. 2011 - 17:04 de Mîrzac Iulian

Astazi site-ul nostru in parteneriat cu Activesoft lanseaza Concursul: „Tu cum iti protejezi copilul de mediul online ?”. Concursul a fost creat pentru a ajuta parintii constienti de pericolele internetului sa le ofere copiilor lor o metoda de protectie. Premiile puse la bataie sunt 10 licente pentru programul Controlinternet.ro valabile timp de 1 an.

Programul poate fi setat sa restrictioneze accesul la diferite site-uri considerate daunatoare de catre parinti, la jocuri, si se poate seta  chiar si un orar de utilizare al calculatorului, iar aplicatia poate fi controlata si prin Internet. Mai multe detalii gasiti aici.

Pentru a castiga una din cele 10 licente puse in joc trebuie sa raspundeti intr-un comentariu la urmatoarea intrebare: Cum credeti ca influenteaza psihicul unui copil expunerea la materiale pornografice sau violenta online ?

Cele mai convingatoare 10 raspunsuri vor primi cate 1 licenta pe 1 an de zile.

Concursul se va desfasura in perioada 15–23 martie 2011.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: