Împrumută prietenii cu bani prin Facebook Messenger

Publicat pe 18 mart. 2015 - 8:28 de Mîrzac Iulian

Facebook PayFacebook Messenger aduce cam la 3-4 luni schimbări importante în interacțiunea cu ceilalți utilizatori ai rețelei. Erau deja zvonuri chiar de la sfârșitul anului trecut că Facebook va introduce o funcție prin care se vor putea face plăți nu este ceva surprinzător pentru voi care urmăriți știrile din domeniu tehnologiei. Aplicația va evolua foarte mult în viitor și deja avem funcții la care acum un an nu ne gândeam că vor fi implementate, video message, apelare, iar acum transfer de bani.

Serviciul este gratuit, este disponibil doar în America momentan deci momentan restul lumii mai trebuie să aștepte, vor mai finisa funcția, apoi o vor lansa și restului lumii.

Pentru a trimite bani:

  • pornește o conversație
  • apasă semnul dolarului și introduce suma care dorești să o transferi
  • apasă Pay pentru a efectua plata, moment în care trebuie să introduci datele cardului

Pentru a primi bani:

  • deschide mesajul de la amicul tău
  • apasă Add Card și trebuie să introduci datele cardului pentru a accepta bani prima dată

După efectuarea unei plăți ar trebui ca în 3 zile lucrătoare banii să fie în contul prietenului tău. Aceeași pași descriși mai sus într-un clip rapid mai jos.

Facebook devine ușor unealta cu care vom interacționa cel mai rapid, și cel mai ușor cu alte persoane care nu le avem aproape, cine știe ce va fi și cu Oculus Rift (achiziționat de Facebook), poate vom vorbi cu ei într-un mediu virtual în viitor.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: