Nu rata CodeQuest – Hackathon PHP!

Publicat pe 18 mart. 2015 - 8:54 de Mîrzac Iulian

WebCred că vă era dor de un Hackathon! Simt eu asta, a venit primăvara și vreți să vă încordați mușchiul de programator la o competiție PHP. Prin urmare vă prezint CodeQuest. Un hackathon organizat de agenția CREADIV și Connect Hub pe 28 martie sambata de la ora 10 la 22.

Ce va însemna pe scurt CodeQuest:

  • 12 ore de programare pentru rezolvarea unui challenge creativ
  • 400 EUR premiu pentru echipa câștigătoare
  • Lucru în echipe de 3 sau 4
  • Bere, pizza, fun fun si networking de calitate!

Vă puteți înscrie până pe 25 Martie, pe site-ul evenimentului: www.codequest.ro. Sunt 40 de locuri disponibile deci dacă sunteți hotărâți sfatul meu este să vă grăbiți, fiecare participant va fi selectat de organizator. Adună prietenii, colegii de liceu / facultate astfel puteți forma dinainte un grup de 3-4 persoane care va participa la competiție, dar dacă ești singur îți vei putea găsi la eveniment echipa.

Fiecare vine cu laptopul său, dacă mai trebuie menționat asta.

Echipele vor fi evaluate, pe baza unui barem clar ce tine cont de inovație, rapiditate, corectitudine și alte criterii, de un juriu de excepție, format din: Alex David (Tech PM, Creadiv), Alexandru Lapusan (CEO, Zitec), George Maicovschi (CoFounder, Hotseat), Virgil Dinu (CEO, CORE Technologies), Diana Stefan (Development Coordinator, ContentSpeed), Mihnea Simian (Software Engineer), Florin Buga (Web Dev Antreprenor) si Alexandru Rada (Founder, VibeTrace).

Accepți provocarea?codequest-afis-v1

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: