Phire – următoarea generație Gorilla Glass

Publicat pe 9 feb. 2015 - 8:44 de Mîrzac Iulian

Gorilla Glass 4Corning lucrează la o nouă generație pentru vestita tehnologie care ne protejează ecranele smartphone-urilor, tehnologie preluată de Apple și Samsung pe telefoanele lor de top, apoi fiind adoptată ca standard pentru multe dintre telefoanele produse astăzi în lume. Proiectul Phire va aduce îmbunătățiri pentru produsul lor Gorilla Glass. Vor să combine rezistența la zgâriere a safirului cu rezistența la spargere pe care Gorilla Glass. Dacă nu știați cel mai rezistent material la zgâriere safirul se poate sparge mai ușor decât un ecran Gorilla Glass 3.

Corning a fost foarte aproape să piardă Apple din portofoliul de clienți anul trecut când a dorit trecerea pe safir pentru protecția ecranului, dar circumstanțele au făcut ca materialul de tip safir să nu fie adoptat pe produsele lor.

Materialul nu este încă gata de implementare pe produse însă în câteva luni vor putea fi încheiate contracte cu producătorii deja, deci este posibil ca până la finalul anului să avem și produse pe mână cu acest nou material de la Corning.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: