Designul Galaxy S6 ca și confirmat

Publicat pe 6 feb. 2015 - 9:06 de Mîrzac Iulian

Galaxy S6 randare Un lucru nu suportă fanii telefoanelor să aștepte ziua lansării unui viitor flagship. Mai multe imagini generate pe calculator, suporți metalici, protecții de telefon pozate de la distribuitori de accesorii au fost publicate pe Internet. Cum Samsung nu prea se pricepe la păstratul secretelor, deja puteți vedea în imaginile din acest articol designul Galaxy S6. Sunt imagini generate pe calculator, imaginile provin de la un distribuitor de accesorii de telefoane din Coreea de Sud și publicate pe Phonearena.com.

Ce ne putem da seama din imagini este că telefonul va avea într-adevăr margini rotunde, ușor asemănător cu iPhone 6, dar parcă nu par complet rotunjite, deci va avea eventual un grip mai bun față de iPhone 6. Blițul este mutat acum pe partea dreaptă și la fel apare în toate randările și imaginile scăpate pe Internet, deci există destul dovezi că acesta va fi designul telefonului. Probabil cu mici scăpări pentru că randările sunt bazate pe ce și-a imaginat artistul care a a umplut accesoriile, dar senzorii, conectorii și forma generală a telefonului ar trebui să fie ca în imagini.

Se așteaptă o configurație cu procesor Samsung Exynos pe 64-bit, ecran Quad HD, carcasă metalică, 3GB sau 4GB RAM, scanner de amprente ca și la S5, camere foto mai bune, și un nou sistem de plată mobil care ar trebui să concureze cu serviciul Apple Pay.

Când mă gândesc că citeam în revista Chip cum în 2005-2006 în Japonia se făceau plăți cu telefonul, nu-mi amintesc specific că era NFC, dar totuși făceau plăți prin telefon.

Evenimentul de lansare Samsung Galaxy S6 a fost confirmat pe 1 Martie la Mobile World Congress cel mai probabil alături și de Galaxy S Edge care apare în subtila imagine de prezentare.

SursaGalaxy S6 randare2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: