Cumpără OnePlus One fără invitație!

Publicat pe 10 feb. 2015 - 8:49 de Mîrzac Iulian

OnePlus One fara invitatiePoate fi cea mai bună veste de astăzi pentru cei care-și doresc un OnePlus One cel puțin. OnePlus a decis ca începând de astăzi să ofere telefonul lor în oricare dintre cele două variante 16GB sau 64GB. Dacă nu ați văzut deja review-ul meu, atunci mergeți spre articol. Este telefonul cu cel mai bun raport calitate preț și care comandat de la ei are și garanție, și utilizatori care l-au cumpărat din România am înțeles că au avut cum să trimită și l-au înlocuit poate este cineva care a mai comandat OnePlus One pe aici și dorește să împărtășească cu noi.

Nu se vor putea comanda oricum, ci doar marți timp de 24 de ore, și doar o bucată.

One of the most intriguing Android phones of 2014 has also been the most difficult to acquire, but OnePlus is finally going to make its CyanogenMod device more accessible to the masses. Starting this Tuesday, OnePlus let anyone buy a One from its online store without an invite.

Se va putea comanda de la aproximativ ora 10:00 AM ora de România.

Nu vor elimina sistemul obișnuit de comandă prin invitații din restul zilelor totuși. Astăzi a primit și un update important adăugând și multe funcții rezolvând și niște buguri cei de la Cyanogen, nu este și un upgrade la Lollipop, dar au anunțat că va mai dura ceva până vor scoate și acel upgrade.

Vă luați un OnePlus One ?

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: