Parcati mai usor cu ajutorul aplicatiei Parking in Motion

Publicat pe 26 apr. 2011 - 17:14 de Tita Mihai

Cati dintre voi nu s-au lovit de problema gasirii unui loc de parcare, unul in apropierea  destinatiei voastre si nu la doua statii de autobuz departare. Ei bine aplicatia pentru  iPhone, iPod Touch si iPad, Parking in Motion va vine in ajutor, iar cu aceasta veti putea gasi un loc de parcare in peste 300 de orase din Statele Unite, 50 de orase din Canada si in peste 200 de orase din Europa.

Ce trebuie sa faceti este sa introduceti numele orasului in aplicatie si aceasta va va arata o multime de informatii despre locurile de parcare disponibile in zona in care urmeaza sa parcati. Printre informatiile oferite sa numara tipul parcarii care poate fi subterana, la suprafata sau cu valet, orarul de functionare al parcarilor si un comparator de preturi pentru a alege cea mai potrivita parcare dintr-o anumita zona. Cu ajutorul aplicatiei Parking in Motion puteti rezerva si plati in avans un loc de parcare. Aplicatia se imbogateste constant cu noi optiuni care sa faca gasirea unui loc de parcare cat mai usoara. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe App Store pentru iPhone, iPod Touch si iPad care au instalat iOS 4.

Disponibila si pe Android si Blackberry in curand…

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: