Sony pregateste doua tablet pc-uri pentru toamna

Publicat pe 26 apr. 2011 - 17:30 de Mîrzac Iulian

Sony a publicat astazi un comunicat de presa in care „recunoaste” ca are de cand sa lanseze doua tablet pc-uri pana in toamna acestui an. Se vorbea de mai mult timp dar nici o dovada reala nu a ajuns pe mana blogerilor si publicatiilor online din lume. Tablet PC-urile in constructie au deocamdata numele de cod „S1” respectiv „S2” . S1 va avea o diagonala de 9.4 inci si un design asimetric cu baza mai subtire si partea de sus mai groasa dupa cum se observa si in imagine. S2 va fi ca un cilindru care se despica in doua si va avea o diagonala de 5.5 inci.

Amandoua vor avea sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb impreuna cu alte programe Sony care vor imbunatati experienta multimedia. Experienta  gaming va fi principalul obiectiv pe care Sony isi doreste sa-l atinga prin lansarea acestor tablete android, la fel cum si Sony  Ericsson si-a propus pe partea de telefoane mobile smartphone. Pentru acest lucru Sony si-a propus sa le faca si compatibile pentru Playstation Network pentru a va putea juca si online jocurile.

Serviciul Sony Qriocity va fi deasemenea integrat, iar carti electronice vor fi disponibile prin intermediul Sony Reader Store.

SONY ELECTRONICS TABLET

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: