Google a lansat competitorul lui Groupon – Google Offers

Publicat pe 26 apr. 2011 - 16:55 de Mîrzac Iulian

Google Offers este riposta gigantului Google la serviciul oferit de Groupon pentru reduceri colective, iar accesul la serviciu inca stadiu beta se poate face prin inscriere si momentan este disponibil doar in SUA in Portland / Oregon.

Google le promite clientilor reduceri de „50% sau mai mult pentru localurile voastre favorite”. Oakland/California , San Francisco si New York sunt urmatoarele orase pe lista Google Offers.

Google Offers este in lucru inca din luna Ianuarie, cand au aparut pentru prima data informatii online pe Mashable.com despre acesta. Conform acelui articol, Google Offers va functiona la fel ca si Groupon sau LivingSocial si va trimite e-mail-uri utilizatorilor cu ofertele locale in momentul cand acestea apar. Utilizatorii vor avea la dispozitie 24h pentru a cumpara oferta, cum practica toate site-urile de vanzari colective de altfel.

Google a incercat in trecut sa cumpere compania Groupon cu 6 Miliarde de dolari in noiembrie 2010 dar au respins oferta. Acum dupa aproximativ 6 luni Groupon valoreaza 25 de Miliarde de dolari o performanta care nu cred sa fi avut-o foarte multe companii in lume.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. kamy 28/04/2011 at 15:30 - Reply

    Era clar ca vor sa intre pe nisa asta, dupa ce oferta lor de a cumpara GroupOn a fost refuzata. Problema e ca Groupon are 2 ani avans si o retea febrila de oameni pe vanzari care chiar vand. Se vede si prin prezenta lor in Romania.

Postează un comentariu: