Opera 11.10 "Barracuda" noul beta

Publicat pe 19 mart. 2011 - 8:00 de Mîrzac Iulian

Cei de la Opera Software au lansat miercuri noul lor browser aflat in stadiul beta, Opera 11.10, sub nume de cod „Barracuda”. Echipa dezvoltatoare a imbunatatit Speed Dial-ul, iar acum thumbnail-urile sunt mult mai clare si pot afisa in timp real continutul site-urilor.

Cei de la Opera Software au declarat: „Nu mai exista o limita pentru numarul de site-uri afisate in speed dial, si este simplu sa ajustezi modul in care sunt afisate pentru a se integra mai bine pe ecranul tau. Pentru adaugarea unui nou website trebuie doar sa apasati butonul „plus” si sa scrieti adresa, sau sa il alegeti din lista de site-uri sugerate(vizitate in trecut)”.

Dupa cum ne-a obisnuit si pana acum Opera da multa atentie diferitelor noi standarde web, de aceasta data Opera 11.10 incluzand functiile CSS3 gradients si multiple columns.

Download

Scurta prezentare

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: