Tablet PC de 10 inci de la Toshiba disponibila pe Amazon in curand…

Publicat pe 19 mart. 2011 - 9:00 de Mîrzac Iulian

Nu este inca disponibila pentru vanzare, dar noul tablet pc de 10 inci de la Toshiba, cu sistem de operare Android are o pagina de produs. Dupa cum s-a spus si la CES 2011 tableta va avea un ecran touchscreen de 10 inci de inalta rezolutie de 1280×800 pixeli, un procesor dual-core NVIDIA Tegra 2, si sistem de operare Android 3.0 Honeycomb. Dupa mai mult de doua luni de la primul anunt ca Toshiba va construi o tableta inca nu au venit cu un nume mai bun decat „Toshiba Tablet”.

Tablet pc-ul mai are si o camera dorsala de 5 Megapixeli cu autofocus si una de 2Megapixeli pe fata. Mai are un port USB, unul HDMI si un slot SD, iar pe partea de conectivitate Bluetooth si WiFi. Tableta va avea ca accesoriu pe parte din spate o husa de cauciuc care va fi disponibila in mai multe culori.

Tableta nu duce lipsa de giroscop, accelerometru, e-compass, modul GPS si senzor de lumina ambientala, deci va fi destul de bine dotat din punct de vedere tehnologic. Si acum ultimul atu: Toshiba Tablet va avea acumulator reinlocuibil si deci atunci cand se va uza veti putea cumpara altul.

Imagini

Toshiba Tablet PC 10 inci

Toshiba Tablet PC 10 inci

Toshiba Tablet PC 10 inci

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: