Microsoft Office pe iPad în curând ?

Publicat pe 26 feb. 2014 - 0:16 de Mîrzac Iulian

Office-2013Microsoft Office pentru iPad ar putea să fie disponibil în App Store din Iulie. Conform unui anunț marca ZDNet postat de Mary Jo Foley Microsoft grăbește lansarea versiunii Office cu nume de cod „Miramar” care ar fi fost destinată lansării în luna Septembrie inițial. Mai multe surse au confirmat zvonul că softul se află în dezvoltare pentru sistemul de operare iOS.

Foley a scris în articolul său că nu prea vede cum Microsoft ar putea lansa pe iOS Office. Se presupune că trebuie cumpărat un abonament Office 365 și în același timp va trebui folosite OneDrive (fostul SkyDrive) pentru sincronizarea fișierelor în cloud cu opțiunea de a stoca local fișiere. Acum există o versiune de Office pentru iPhone în AppStore dar mai rudimentară.

Microsoft nu a comentat noile zvonuri pana acum însă sunt mari șanse sa fie adevărate. iPad-ul este un produs popular pe piața de tablete și asta se vede prin graba pe care Microsoft o afișează. Sunt câteva alternative în App Store inclusiv aplicatiile Apple asemănătoare celor din pachetul Office care sunt gratuite acum din momentul în care îți cumperi un device cu iOS sau Mac OS, dar multă lume este obișnuită deja cu acest soft și s-ar putea să aibă un mare succes și pe această platformă.

Așteptăm să vină ziua lansării !

SursaiPad Air

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: