LG F70 – smartphone LTE low budget lansat la MWC 2014

Publicat pe 26 feb. 2014 - 19:09 de Mîrzac Iulian

LG F70

LG continuă puternic în noul an lansând noi smartphone-uri interesante ca și anul trecut cum a fost LG G2 un super telefon care a adus și câteva noi diferențe în marea de telefoane copiate intre ele. La MWC 2014 Barcelona LG a prezentat LG G Pro 2 şi LG G2 Mini însă F70 nu va fi un model scump ci un model cu configurație echilibrată, LTE și bineînţeles Android 4.4 KitKat care s-a lăudat ca va „zbârnâi”  şi pe configuraţii medii.

LG F70 are un ecran de 4.5 inch cu rezoluţie WVGA, folosește chipset-ul Snapdragon 400 care integrează un procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, memoria RAM este de 512 RAM, memorie internă de stocare. Camera spate este de 5MP, in timp ce a doua camera frontala este VGA fiind destinată video conferințelor în timp ce acumulatorul cu care a fost dotat este de 2440 mAh.

Terminalul mobil va integra softul customizat creat inițial pentru flagship-urile LG QSlide, Knock Code şi Guest mode.

Mi se pare interesant ca apar şi astfel de telefoane cu configuraţie medie şi cu conectivitate LTE integrată, sunt curios cât de rapide sunt la download în comparație cu un telefon scump.

Avem şi o comunicare oficială din partea LG:

Potrivit unui raport TechIPM din luna ianuarie, o firmă de cercetare și consultanţă specializată în patentare, LG conduce industria în tehnologia LTE – un standard esenţial de patentare, cu 288 de brevete înregistrate cu Patentarea Statelor Unite ale Americii de Brevete (United States Patent) şi Biroul de Mărci Înregistrate (Trademark Office) şi Biroul European de Patentări (European Patent Office), reprezentând 23 la sută de toate brevetele din aceeaşi categorie.

„Nu numai că F70 LG oferă ce este mai bun din tehnologia LTE, hardware-ul şi caracteristicile UX sale sunt, de asemenea, unele dintre cele mai importante atuuri ale sale”, a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „Utilizând expertiza noastră în domeniul tehnologiei 4G, ne-am propus să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţa mondială.”

Specificaţii cheie:

  • Procesor: 1.2 GHz Quad-Core
  • Ecran: 4.5-inch WVGA IPS (800 x 480, 207 ppi)
  • Memorie: 4 GB / 1 GB RAM / microSD slot (până la 32 GB)
  • Cameră: Spate 5.0MP AF / Faţă VGA (640 x 480)
  • Baterie: 2,440mAh (detaşabilă)
  • Sistem de operare: Android 4.4 KitKat
  • Dimensiuni: 127.2 x 66.4 x 10.0mm
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: