Lenovo IdeaTab S2109 prezentat pe canalul YouTube al companiei

Publicat pe 9 apr. 2012 - 16:57 de Mîrzac Iulian

Prin canalul oficial de YouTube asa a fost lansata viitoarea tableta de la Lenovo: IdeaTab S2109 cu un material video in noul stil al companiei – For Those Who Do. Totusi sa ne concentram pe ce va oferi tableta cand va fi disponibila pe piata, si nu pe modalitatea de a face public noul model. Va veni cu Android  – Ice Cream Sandwich preinstalat, oarecum un standard pentru terminalele mobile de acum incolo.

IdeaTab S2109 va oferi o diagonala de 9.7 inci a ecranului si o rezolutie de 1024×768 pixeli, putin cam in urma fata de ce misca pe piata, insa au incercat sa compenseze pe design si conectica. Carcasa este compusa pe spate dintr-o piesa metalica in fata fiind atasat ecranul, deci cu siguranta finisajele produsului finit vor fi impecabile, iar grosimea va fi de numai 8.9mm (cu 0.2mm mai groasa decat iPad 2 si cu 0.6mm mai subitre ca iPad 3).

O camera frontala pentru apeluri video prin Internet va oferi o rezolutie de 1.3 Megapixeli, iar pe spatele carcasei vor fi disponibile pentru partea audio patru difuzoare, care promit un bass mai puternic. Pentru conectica un port micro USB si unul micro HDMI va asigura legatura intre tableta si o varietate de device-uri. Probabil tot avand ca tinta iPad-ul, IdeaTab S2109 va oferi un maximum de 10h de autonomie.

Specificatiile complete nu au fost dezvaluite dar va puteti face o idee destul de apropiata de realitate ( noi mizam pe 1.5 Ghz dual-core, 1GB Ram, 8/16/32GB memorie interna )

Prezentare

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: