Viitoarele Chromebookuri ar putea folosi Ivy Bridge

Publicat pe 6 apr. 2012 - 16:41 de Mîrzac Iulian

Momentan chromebook-urile scoase de Google de anul trecut si urmatoarele ce au aparut pana acum au ramas cu configuratii destul de slabe, folosind procesoare Intel Atom. Intentia gigantului este de a folosi noile procesoare ce se vor lansa in cateva luni de la Intel cu nume de cod Ivy Bridge. Vezi roadmap-ul Intel pentru noile procesoare in urmatoarea perioada. Si procesoarele Sandy Bridge existente pe piata deja sunt o optiune pentru noile versiuni de chromebook-uri.

Publicatia CNET.com este cea care a dezvaluit informatii despre intentia Google de a introduce procesoare mai puternice in chromebook-uri.

Chromebook-urile sunt laptopuri care folosesc Chrome OS-ul ca sistem de operare care are la baza Linux OS si au un sistem de bootare regandit de la zero in care s-au eliminat stagii din boot pentru a permite un timp de bootare mult mai rapid in comparatie cu Windows sau MacOS spre exemplu.

Puteti vedea review-ul nostru la Samsung Chromebook.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: