SCOP Computers isi schimba Managementul

Publicat pe 9 apr. 2012 - 18:06 de Mîrzac Iulian

Dupa cum stiti ultima luna comertul online si chiar offline de IT a fost afectat de problemele de ordin fiscal pe care le-au avut doi dintre furnizorii de produse din categoriile computere, software, multimedia, echipamente si solutii de printare, retelistica, securitate si stocare – SCOP Computers, RHS Company si Romsoft.

SCOP Computers a anuntat astazi deciziile luate pentru companie in continuare: demiterea Presedintelui Consiliului de Administratie, Alexandru Visan, si predarea responsabilitatilor lui Artur Czupyt (polonez, fost Director Economic pentru Provident Romania), iar Doina Ilie numita nou membru in Consiliul de Administratie.

Actualul Consiliu de Administratie lucreaza la imbunatatirea conditiilor financiare ale SCOP COMPUTERS, intr-o cooperare stransa cu autoritatile romane si partenerii de afaceri.

Probabil vor fi concedieri si o reducere a activitatii, insa ramane sa vedem ce se intampla concret.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: