Game Booster va pregateste PC-ul pentru jocuri doar cu un click

Publicat pe 22 sept. 2010 - 20:42 de Mîrzac Iulian

In loc sa va apucati de inchis programe, de golit memoria RAM, sa faceti update la drivere, cu alte cuvinte sa va pregatiti sistemul pentru o sesiune de gaming, aplicatia gratuita Game Booster va face toate aceste si alte actiunti automat in functie de ce setari ati ales.

Game Booster afiseaza o multitudine de setari pentru momentul cand vreti sa va jucati, de la ce aplicatii sa inchida automat pana la mici ajustari pentru a optimiza performanta procesorului si golirea memoriei RAM. Dupa specificarea preferintelor , puteti intra in „Gaming mode” mutand un buton asemanator telefoanelor Apple. Apoi cand ati terminat cu jocurile, puteti dezactiva „Gaming mode” si sa va intoarceti la utilizarea obisnuita a pc-ului.

Game Booster 2
Are deasemenea si alte caracteristici precum verificarea disponibilitatii driverelor noi, downloadarea automata a noilor add-on-uri pentru jocurile populare, si chiar defragmentarea mediului de stocare.
Este o unealta grozava pentru cine crede ca nu are PC-ul setat pentru jocuri, si cu care veti petrece mai putin timp pregatindu-va sistemul si mai mult timp jucandu-va.

Game Booster 2 Beta este gratuit si este disponibil doar pentru sistemele cu Windows.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. brunetu 10/02/2011 at 09:52 - Reply

  a nu, era versiunea recenta… 2.2

 2. brunetu 10/02/2011 at 09:50 - Reply

  Se poate sa fi folosit o versiune beta intr-adevar, ca si cea analizata in articol.

 3. brunetu 07/02/2011 at 08:37 - Reply

  Versiunea asta mie mai mult mi-a ocupat mai multe resurse decat mi-a eliberat (dar sistemul meu de operare oricum e mereu optimizat).

  • Mirzac Iulian 07/02/2011 at 12:38 -

   Da e un program cu design fancy…

Postează un comentariu: