Yahoo testeaza un nou design pentru serviciul de e-mail

Publicat pe 22 sept. 2010 - 21:37 de Mîrzac Iulian

Yahoo a facut niste modificari cheie la unul din serviciile cele mai importante ale companiei, oferind un nou look lui Yahoo Mail. Blake Irving, noul vice-presedinte al companiei a dezvaluit noul design in cadrul unui eveniment denumit in mod sugestiv „Product Runway”. Yahoo spune ca cei 281 de milioane de utilizatori al serviciului Yahoo Mail vor putea sa testeze noul design in aceasta toamna rand pe rand, pe masura ce va fi transmis tuturor utilizatorilor.
„E-mail-ul a fost refacut de la baza in sus” a declarat Irving, spunand deasemenea ca schimbarile au fost facute si la nivel de programare nu numai de design, schimbari care ar duce la un Yahoo Mail mai rapid care sa functioneze pe o arie mare de dispozitive. Compania va integra deasemenea serviciul de instant-messaging Yahoo Messenger si posibilitatea de a trimite SMS-uri direct de pe pagina Yahoo Mail, iar update-urile vor fi transmise automat catre conturile Twitter si Facebook al utilizatorului automat.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mirzac Iulian 27/09/2010 at 22:46 - Reply

    este adevarat ca penultimul design a avut probleme.
    se spera ca noul design sa se apropie de cel al celor de la google; rapid si eficient.

Postează un comentariu: