Flipboard disponibil în Browser!

Publicat pe 11 feb. 2015 - 8:34 de Mîrzac Iulian

Flipboard WebA venit momentul în sfârșit în care puteți să citiți sursele voastre de informații sau revistele așa cum Flipboard încearcă să le denumească direct din Chrome sau Firefox, sau alt browser. Până acum a fost disponibil pe smartphone, așadar dacă nu ați mai avut contact cu acest serviciu, acum este momentul să-l abordați direct în browser.

Este asemănător cu varianta mobile, layout asemănător doar că include mai multe coloane cu informații în comparație cu smartphone-ul. Are tot tranziții frumoase, iar informația este organizată pe ecran foarte bine și afișată cu fonturile și layout-ul ales de dezvoltator însă nu include și tranziția care zic eu i-a ajutat să se diferențieze foarte mult, efectul de pagină atunci când parcurgi textul.

Ai toate funcțiile de bază. Să editezi, să adaugi surse, să organizezi revistele tale și să împărtășești informația. Momentan nu include reclame așadar acesta poate fi unul dintre avantaje acum.

Prezentare Flipboard pentru browsere

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: