Apple pregătește de lansare iOS 8.4

Publicat pe 11 feb. 2015 - 8:54 de Mîrzac Iulian

iOS 8Au venit și iOS 8.2 acum 8.3 în Ianuarie și se vorbește și despre ce iOS 9 va oferi. Până atunci totuși Apple mai are de lucru nu doar la niște bug-uri ci și la adăugarea de noi servicii sau funcții importante. Cel mai probabil update-ul va veni după lansarea Apple Watch care trebuie să fie până în Aprilie-Mai.

Acest update se pare că va fi important pentru că există informații clare că vor să lanseze un serviciu de streaming de muzică, bazat pe tehnologia cumpărată odată cu Beats. Mai mult de atât iOS 8.4 este în testare și apare în statisticile din Analytics de pe anumite pagini străine. Semn că nu va fi foarte mult până la publicarea update-ului.

Există totuși varianta ca serviciul Beats de streaming să fie integrat direct în iTunes sau Music, iar toate celelalte adăugări sunt posibile să fie lansate și în iOS 9 direct.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: