Flipboard pentru Android se gaseste pe forumul XDA

Publicat pe 9 mai 2012 - 18:09 de Mîrzac Iulian

Odata cu lansarea lui Galaxy S III saptamana trecuta la Londra a fost lansata si aplicatia Flipboard pentru Android, dar care compania vrea sa o mentina exclusiv pentru acest device, cel putin deocamdata nu va ajunge in Google Play Store. Programatorii pe forumurile XDA, care or fi avut si acces la un Galaxy S III au scos deja aplicatia in format .apk si poate fi instalata pe alte device-uri. Daca este sa ne luam dupa mesajul site-ului oficial Flipboard aplicatia va fi disponibila si pe alte device-uri in urmatoarele luni insa doar pe unele (banuiesc ca pe cele mai rapide si cu ecran mai mare).

Thread-ul de pe XDA Developers il gasiti aici si tot de acolo puteti gasi apk-ul pentru download.

Aplicatia ofera un mod mult mai placut de a citi site-urile preferate, introducand feedurile RSS in aplicatie. Aceasta la randul ei transforma informatia intr-un fel de revista digitala. Flipboard este in competitie cu aplicatia Google Currents creata de Google pentru a nu pierde teren pe acest segment de aplicatii.

Pe final ce va recomand e daca nu aveti un telefon Android prea performant mergeti mai degraba pe mana lui Eduard Scarlat cu aplicatia sa Novelty. Nu are legatura cu modul de afisare magazine cum afiseaza Flipboard sau Currents dar e un rss reader pt Android foarte simplu care nu consuma resurse. Este inca in Beta dar vedeti si voi care va place mai mult.

Flipboard

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: