Joi suntem prezenti la Mobile Marketing Conference 2012

Publicat pe 9 mai 2012 - 0:40 de Mîrzac Iulian

Pe 10 mai la Hotel Howard Johnson are loc conferinta anuala Mobile Marketing Conference care a ajuns la a cincea editie ocazie cu care voi participa ca blogger oficial si voi transmite de pe un Nokia Lumia 800. Este cea mai importanta conferinta in care se discuta despre oportunitatile de promovare de pe platformele mobile, un eveniment destinat persoanelor care se ocupa de marketing si care isi doresc sa afle mai multe despre acest mediu de promovare.

Terence Eden, Manager, Developer Community, EMEA, InMobiAndreas Jakl, Technology Wizard, Nokia Developer si Olga Getsko, EMEA Sales Executive, Aurasma vor fi principalii invitati ai acestei editii, fiecare vor aduce noi informatii pentru piata de mobile marketing locala prin studii de marketing/campanii de marketing realizate si rezultatele obtinute. Lista completa a speakerilor o gasiti aici.

Unlock Research va dezvalui „Reteta unei aplicatii smartphone de impact”, adica mai exact: care sunt elementele cele mai importante dintr-o aplicatie pentru a avea succes. Programul complet il gasiti pe acest link.

Mobile Marketing Conference este organizat de Evensys cu ajutorul Nokia, Syscom Digital si Voxline.

Inscrierile costa 75Euro/persoana, iar pentru trei persoane din aceeasi firma se aplica o reducere de 10%.

Principalele idei transmise la conferinta vor ajunge pe: Twitter, Facebook, aici si daca vom avea Internet bun si fotografii pe SkyDrive cu Lumia 800.

A doua parte a zilei va fi un al doilea eveniment dedicat dezvoltatorilor intitulat MobileApps MeetUp.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mirzac Iulian 09/05/2012 at 01:16 - Reply

    Pai Emil- Gadget.ro, Bogdan – posedsandero.com si se pare Razvan – gadgetcontrol.eu.

  2. stefan 09/05/2012 at 01:14 - Reply

    Felicitari, cine mai este blogger oficial alaturi de tine? Ne vedem acolo!

Postează un comentariu: