Google Currents competitor pentru Flipboard

Publicat pe 10 dec. 2011 - 15:19 de Mîrzac Iulian

Se zvonea ca Google pregateste un competitor pentru aplicatiile Flipboard si Zite si intr-un final compania a lansat Currents, tot o aplicatie Android / iOS menita sa te ajuta sa citesti informatiile de pe Internet mai usor intr-o interfata curata si cu un design simplu. Vei putea citi blogurile preferate, feeduri RSS, si alte stiri importante chiar de pe telefonul sau de pe tableta ta gratuit.

Google Currents din pacate nu este disponibil decat in America deocamdata, dar foarte probabil va fi disponibila International in curand (Sau poate stii sa o instalezi manual). Dupa instalare aplicatia sincronizeaza toate articolele si site-urile la care esti inscris in Google Reader prin intermediul contului tau Google, iar toate articolele vor putea fi vizualizate si fara o conexiune la Internet. Feedurile din Google Reader pot fi selectate de tine dupa bunul plac pentru a nu adauga prea multe informatii care poate nu te intereseaza sa le citesti pe dispozitivul tau mobil.

Layoutul informatiilor in aplicatie este foarte atractiv dupa cum puteti vedea in videoclipul de mai jos si este inspirat destul de mult de interfata Android Ice Cream Sandwich, foloseste noul font „Roboto” introdus odata cu Android Ice Cream Sandwich.

Orice site/blog care nu este inca in lista Google Currents va putea fi adaugat de oricine din aplicatie.

Acum asteptam reactiile utilizatorilor.

Google Currents

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: