Federația Română de Fotbal lansează o aplicație pentru Euro 2016 – FRF4FAN

Publicat pe 10 iun. 2016 - 8:39 de Mîrzac Iulian

FRF4FAN

Începând de astăzi suporterii Echipei Naționale de fotbal a României, care vor sa fie la curent cu tot ce se întâmplă la Euro 2016, au la dispoziție aplicația FRF4FAN lansată de Federația Romana de Fotbal.

Aplicația are conținut bine organizat, cu o serie de informații utile care pot fi accesate și în modul offline.

Prin intermediul secțiunii My Fan Zone, suporterii vor putea sa se conecteze în partea interactivă a aplicației iGalerie, pentru a face parte dintr-un tricolor imens. Tot în această secțiune, începând cu data de 10 iunie, iubitorii fotbalului vor putea să împărtășească emoțiile turneului prin fotografiile înscrise în Concurs.

Secțiunea Ticketing & Security oferă informațiile necesare pentru o identificare mai ușoară a locurilor pe stadion, valabilitatea și preschimbarea voucherelor, regulile care trebuie respectate pe stadion precum și informații legate de Ambasadă și Consulatele României în Franța.

Pe viitor, aplicația va putea fi utilizată și pentru achiziția de bilete sau comenzi în magazinul online.

Aplicația FRF4FAN este dedicată suporterilor Echipei Naționale a României, care vor să fie la curent cu tot ce se întâmplă la Euro 2016, dar și în viitoarele campanii de calificare la turneele finale. Aplicația este activă și poate fi descărcată de pe APP Store și Google Play.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: