Sony lansează Xperia E5

Publicat pe 10 iun. 2016 - 8:16 de Mîrzac Iulian

Xperia E5 (II)

Sony Mobile Communications dezvăluie noul Xperia E5 – un telefon inteligent distractiv și ușor de folosit, cu foto de ultimă generație la un preț accesibil.

„Xperia E5 este o abordare fără compromis a proprietăților unui telefon inteligent, în această categorie a pieței”, a declarant Tsutomu Sato, director de Marketing, Sony Mobile Communications. „Este dispozitivul perfect pentru cei în căutare de performanță la un preț accesibil, tehnologia camerei și designul acestui telefon inteligent fiind asociate cu dispozitivele mobile de top.”

Având la bază performanța și puterea procesorului MediaTek MT6735, platforma sa avansată Quad-core și capacitatea 4G LTE telefonul oferă o configurație medie numai bună pentru majoritatea aplicațiilor.

Descărcarea și stocarea conținutului sunt, de asemenea, simplificate, datorită memoriei care poate ajunge la 200 GB, via card microSD, care poate stoca în siguranță aplicații, muzică, imagini sau jocuri.

Disponibil în negru grafit sau alb, această trăsătură performantă vine ambalată într-o formă elegantă, dispozitivul având doar 8.2mm grosime și cântărind doar 147g, ceea ce îl face extrem de confortabil.

Xperia E5 va fi disponibil în piețele selectate din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, din a doua jumătate a lunii iunie 2016.Xperia E5

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: