EatDifferent – un mod geeky de a-ti controla dieta

Publicat pe 26 ian. 2012 - 19:56 de Mîrzac Iulian

Am sa va prezint o aplicatie web inedita astazi. Se numeste EatDifferent si numele transmite un mesaj destul de evident, dar am sa va explic in detaliu. EatDifferent te ajuta sa atingi anumite obiective pe care ti le-ai propus legate de dieta personala. Ca este vorba de reducerea grasimilor, reducerea cantitatii de zahar din mancaruri sau vrei sa mananci mai multe legume/verdeturi, aplicatia iti va permite sa atingi aceste obiective mult mai usor amintindu-ti zilnic sa notezi anumite informatii.

Odata ce esti hotarat sa incepi si ai un obiectiv bine stabilit (sa respecti o dieta impusa de nutritionist) vei avea nevoie de un cont pe EatDifferent, sau te poti loga cu contul Facebook, apoi zilnic va trebui sa notezi in aplicatie ce mananci prin intermediul paginii web, ori prin aplicatia Android sau iPhone pe care site-ul o are creata pentru a te asigura ca notezi totul. Sub casuta unde introduci informatii despre masa pe care ai avut-o ai si niste slidere pentru a seta cantitatile de grasimi, zahar, etc.

Pe masura ce informatiile se vor aduna in aplicatie iti vei putea da seama daca esti pe drumul cel bun conform obiectivului propus sau ai nevoie de un efort mai mare. Aplicatia va inlocui carnetul in care introduci informatiile si ti le va afisa mai usor.

Pentru ca este mai simplu sa slabesti, sa mananci mai sanatos sau sa indeplinesti alte obiective legate de dieta cu ajutorul unui prieten, EatDifferent ofera posibilitatea sa te conectezi impreuna cu unul sau mai multi prieteni si astfel puteti vedea diferentele si intra intr-o competitie astfel atingandu-ti obiectivul mai usor. Aplicatia web este inca in stadiu beta de dezvoltare insa va puteti inscrie fara probleme.

Daca vreti sa va descurcati mai usor cu gestionarea dietei atunci merita sa incercati EatDifferent. Este gratuita si poate fi accesata de pe   calculator sau telefonul mobil Android sau iPhone.

EatDifferent

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: