O noua serie de ultraportabile de 12.5″ – ASUS B23E

Publicat pe 26 ian. 2012 - 18:50 de Mîrzac Iulian

Asus lanseaza pe „ascuns” un nou ultra-portabil dedicat profesionistilor. Asus B23E este un ultra-portabil de 12.5 inci cu rezolutie 1366 x 768 pixeli si va fi disponibil in mai multe configuratii, conform informatiilor de pe siteul oficial Asus. Veti alege intre Core i3 cu 320 GB spatiu de stocare, pana la un procesor Core i7 cu 8GB RAM si  750 GB spatiu de stocare (hdd cu 7200 rpm). Designul are castigat si un premiu Red Dot Award, iar carcasa este foarte rezistenta fiind construita din aliaj de aluminiu cu magneziu care impreuna cu sistemul anti-soc face din el un partener de incredere in calatoriile de afaceri.

Cantareste 1.5 Kg si cu pe langa faptul ca este atat de mic si puternic integreaza si porturile de care ai nevoie intotdeauna, un port rapid USB 3.0, un port HDMI pentru prezentari prin proiector/televizor, un slot Express Card pentru a adauga functionalitati noi laptopului, Bluetooth, scanner de amprente, si bineinteles un card reader SD. Deci este mic si performant, nu prea face rabat de la calitate.

Bateria este de 4400 mAh insa este cu trei celule pentru ca nu a fost loc in carcasa, si mai include si un webcam cu senzor de 2 Megapixeli. Pe Amazon.com se gaseste o versiune a acestui laptop la un pret mai mic de 1000 $ care mie mi se pare foarte atragator.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: