Cum sa nu mai primesti Tag pe Facebook fara voia ta ?

Publicat pe 26 ian. 2012 - 21:21 de Mîrzac Iulian

Probabil te-ai mai lovit de chestia asta macar odata de cand ai contul de Facebook. Ai mers la o petrecere, ai facut o poza de grup, s-au facut poze multe cu diferite aparate foto si te trezesti a doua zi cu o poza pe Facebook in care nu doreai sa apari. Asta se intampla daca cineva „iti da Tag” (te eticheteaza) pe fotografia uploadata de el. Problema este ca imaginea apare pe profilul tau, o vad toti prietenii in functie de setarile tale dinainte legate de confidentialitate.

Ei bine iti voi arata cum poti face o setare care iti permite sa aprobi/dezaprobi tagurile facute de altcineva, astfel nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru fotografiile care ar putea sa apara la tine pe profil fara voia ta.

Pasul 1

In partea dreapta sus langa numele tau si butonul Home apasa pe sageata si intra pe Privacy Settings.

Pasul 2

In Privacy Settings deruleaza pagina asta mai jos, iar in lista cauta How tags work si dupa cum vezi si imagine trebuie sa apesi pe Edit Settings.

Pasul 3

In noua fereastra pop-up dai click pe a doua optiune denumita Tag review.

Pasul 4

Si ultimul pas foarte simplu nu trebuie decat sa activezi optiunea. Deci alege Enabled.

Gata ai scapat !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: